Taekwon-do for Rights

 

 

 

Proiect ‘Taekwon-do pentru drepturi’

Proiectul TAEKWON-DO PENTRU DREPTURI își propune să încurajeze tinerii care practică activ sportul să crească participarea civică în comunitățile lor prin stabilirea unei interacțiuni cu agențiile de aplicare a legii și astfel îmbunătățind incluziunea socială.

Proiectul va reuni tineri practicanți de Taekwon-do cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani și adulți pentru a promova împreună activități sportive în comunitățile lor și implicarea activă în viața locală a adulților și tinerilor.

Proiectul își propune nu numai popularizarea practicilor Taekwon-do pentru un stil de viață sănătos și activ, ci și aplicarea valorilor Taekwon-do ca instrument pentru construirea încrederii între tineri și vârstnici, rezistență și reziliență.

Proiectul va crea un nou concept pentru un eveniment sportiv care încurajează sportivii să se angajeze în participare civică ca o condiție prealabilă pentru participare la eveniment.

Se va desfășura în noiembrie 2024 la Sofia și în timpul desfășurării sale vor fi oferite numeroase oportunități pentru ca participanții să construiască conectivitate și înțelegere interculturală.

https://www.facebook.com/Taekwon-Do-for-the-rights

https://www.instagram.com/Taekwon-Do-for-the-rights

Print Friendly, PDF & Email