Cursul de perfecționare pentru Instructori și Antrenori, Seminarul de arbitraj, Stagiul tehnic pentru Instructori, Antrenori, Arbitri și Sportivi, 18-20 septembrie 2015, Sibiu

Legendarul Maestru Jurek Jedut vine in Romania pentru a sustine Stagiul International de Taekwon-do Sibiu 2015

In luna septembrie, sportivii si fanii taekwon-do-ului au extraordinara sansa de a descoperi secretele care construiesc campioni in taekwon-do si de a lua lectii de la unul dintre cei mai recunoscuti si mai buni antrenori din lume, Maestrul Jurek Jedut (VIII Dan) din Polonia. Seminarul tehnic, denumit Stagiul International de Taekwo-do Sibiu 2015 va avea loc in Sibiu, in perioada 19-20 septembrie 2015 la Sala Transilvania si este organizat de Federatia Romana de Taekwon-do ITF si PUMA Club Sibiu.

Conţinutul seminarului este plănuit de Maestrul Jedut şi va conţine în mare: tehnici de bază în taekwon-do, sfaturi pentru o condiţie fizică de excepţie, combinaţii de lovituri şi tehnici de luptă şi tull.

Seminarul este deschis participării tuturor sportivilor români interesaţi, care sunt afiliaţi Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, precum şi tuturor sportivilor din afara ţării afiliaţi la Federaţia Internaţională de Taekwon-do ITF.

Acest stagiu tehnic este pentru practicanţii de taekwon-do un mijloc ideal de a se perfecţiona, pentru a obţine astfel rezultate la nivel internaţional.

Maestrul Jurek Jedut (VIII Dan) este directorul tehnic al Asociaţiei Poloneze de Taekwon-do, fostul antrenor al celebrului lot naţional de Taekwon-do al Poloniei şi antrenor al celebrului sportiv Jaroslaw Suska, de 5 ori campion mondial, de 19 ori campion european şi de 20 de ori campioan naţional la tull, cel mai bun sportiv tehnic din istoria Taekwon-do-ului polonez şi instructor al Clubului MKS Lewart Lubartow. Datorită gloriei celor precum Jaroslaw Suska, Maestrul Jurek Jedut a fost supranumit “Formatorul de campioni”.

În fiecare an, Maestrul Jedut susţine seminarii în diferite colţuri ale lumii, împărtăşind din experienţa sa miilor de sportivi practicanţi de taekwon-do, iar acum a sosit timpul să ia parte şi la un stagiu tehnic de taekwon-do în România, în pitorescul oraş Sibiu din inima Transilvaniei – oraş – fostă capitală culturală europeană.

Stagiul Internațional de Taekwondo Sibiu este o acțiune inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu 2015 și susținută strategic de Consilul Local prin Primăria Municipiului Sibiu şi de Ministerul Tineretului şi Sportului. Parteneri ai Federaţiei: ANDU, Gama. Parteneri de eveniment: Boromir, Golden Tulip, Promo Management, Sibiu 100%.

Mai multe informaţii pe website www.taekwondo-itf.ro şi pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/FRTaekwondoITF.

Print Friendly, PDF & Email

Fără răspunsuri la "Cursul de perfecționare pentru Instructori și Antrenori, Seminarul de arbitraj, Stagiul tehnic pentru Instructori, Antrenori, Arbitri și Sportivi, 18-20 septembrie 2015, Sibiu"