„International General Choi Memorial Cup” – un eveniment de succes în cinstea fondatorului Taekwon-do-ului

In perioada 18 – 21 iunie 2015, la Sala Polivalenta a Universitatii din Oradea, Judetul Bihor, a avut loc prima editie a evenimentului sportiv „International General Choi Memorial Cup”, un regal de taekwon-do care a comemorat 60 de ani de la infiintarea acestei arte martiale de catre celebrul General Choi Hong Hi.

 

Organizat cu mult fast de catre Federatia Romana de Taekwon-do I.T.F. si Clubul Sportiv Tae­Kyon Oradea, prin presedintele acestuia, domnul Alexandru Sas, evenimentul a reunit sportivi din toate colturile tarii, alaturi de delegatii sportive din Ungaria si Bulgaria. Competitiile de taekwon-do au fost dedicate sportivilor juniori III, II, I si seniori, fiind impartite pe 4 probe de concurs: tull, lupta, spargeri-forta si tehnici speciale.

 

 

Acestea sunt rezultatele oficiale generale ale evenimentului, in functie de categoriile de varsta si in baza medaliilor cumulate de reprezentantii cluburilor sportive la probele de concurs:

Clasament general pe cluburi JUNIORI III, II, I si SENIORI:

Locul 1. CS LIGA DE EST – Vaslui 
Locul 2. C.S. P.U.M.A. – Sibiu 
Locul 3. CS STIINTA-DRAGONUL – Baia Mare

Clasament general pe cluburi – Juniori II si III:
Locul 1. C.S. P.U.M.A. – Sibiu
Locul 2. CS STIINTA-DRAGONUL – Baia Mare
Locul 3. CS WOLF – Oradea

Clasament general pe cluburi – Juniori I:
Locul 1. CS LIGA DE EST – Vaslui 
Locul 2. CS DELTA – Cluj-Napoca
Locul 3. CS STIINTA-DRAGONUL – Baia Mare

Clasament general pe cluburi – Seniori:
Locul 1. CS LIGA DE EST – Vaslui

Locul 2. CS STIINTA ARDEALUL – Baia Mare
Locul 3. CS MARTIAL ARTS DOJO – Baia Mare

 

La finalul evenimentului, co-organizatorul acestuia, domnul Alexandru Sas, a primit din partea conducerii Federatiei Romane de Taekwon-do ITF o placheta onorifica de recunoastere si apreciere a efortului depus in organizarea evenimentului si, in general, a contributiei aduse de-a lungul timpului in dezvoltarea taekwon-do-ului romanesc: 

 

A fost o onoare si o mândrie sa organizez alaturi de Federatia Romana de Taekwon-do ITF aceasta cupa internationala in premiera in Romania. Aceasta prima editie a avut un caracter special din două motive: pe de-o parte, cupa a avut un specific international, fiind invitati sportivi si din afara Romaniei, iar pe de cealalta parte, a fost o competitie de celebrare a taekwono-do-ului de catre toti practicantii acestei arte martiale, intrucat am sarbatorit 60 de ani de Taekwon-do in lume si 15 ani de la infiintarea Federatiei Romane de Taekwon-do ITF.”, a declarat Alexandru Sas, presedintele Clubului Sportiv TaeKyon Oradea.

 

 

Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Taekwon-do I.T.F. si Clubul Sportiv Tae­Kyon Oradea si este sustinut strategic de Ministerul Tinerului si Sportului.

 

Laura Popa

Print Friendly, PDF & Email

Fără răspunsuri la "„International General Choi Memorial Cup” - un eveniment de succes în cinstea fondatorului Taekwon-do-ului"