Cupa Europei aduce cei mai buni luptători de Taekwon-do la Sala Transilvania din Sibiu

Cei mai buni luptători de Taekwon-do din Europa promit să facă spectacol la Sibiu. Peste 1350 de sportivi din 28 de țări europene se adună la finalul lunii la Sala Transilvania, unde se desfășoară două evenimente de amploare: Cupa Internațională de Taekwon-do ITF pentru Copii și Cadeți (25-26 octombrie) și cea de-a noua ediție a Cupei Europei la Taekwon-do ITF (26-28 octombrie).

Două dintre cele mai mari competiții de Taekwon-do din Europa se vor desfășura în acest an la Sibiu. Iubitorii sportului sunt aşteptaţi la Sala Transilvania, între 25-28 octombrie, să vizioneze spectacolul artelor marţiale oferit de sportivi din România, Rusia, Bulgaria, Italia, Cipru, Armenia, Franţa, Finlanda, Anglia, Irlanda, Polonia, Germania, Ucraina și alte țări europene.

Campionii europeni și mondiali la Taekwon-do vin la Sibiu!

Campionii Europei din anii precedenți și campionii mondiali recent desemnați la Cupa Mondială desfășurată la Sydney, Australia, vin la Sibiu să cucerească noi medalii. La Cupa Europei, cea mai mare competiție europeană de Taekwon-do ITF, se va aduna în acest an un număr record de participanți, aproximativ 1350 de sportivi din 28 de state europene fiind așteptați săptămâna viitoare la Sibiu.

Suntem foarte încântaţi că am reuşit să aducem o asemenea competiţie de rang european în România şi, totodată, suntem bucuroşi că gazda acestei competiţii europene este Sibiul, un oraş care în ultima perioadă atrage evenimente sportive de amploare naţională şi internaţională. Încă din 2014, de când am fost ales vicepreşedinte al Federaţiei, ne-am propus să aducem un astfel de campionat grandios la Sibiu şi, după 4 ani, iată că am reuşit.Cu ocazia centenarului, organizăm aşadar cea mai mare Cupă a Europei din toate timpurile şi suntem foarte mândri de acest lucru. Mai mult, ne bucurăm de o susţinere extraordinară din partea autorităţilor locale sibiene, care ne-au acordat tot sprijinul pentru aducerea şi organizarea acestei competiţii în inima Transilvaniei.”, a declarat Ciprian Banea, vice-preşedintele PUMA Club Sibiu şi al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF.

Înainte de startul Cupei Europei, la Sala Transilvania se va desfășura Cupa Internațională de Taewkon-do ITF pentru Copii și Cadeți, un eveniment grandios, organizat an de an în cele mai frumoase orașe din Europa. Între 25-26 octombrie, micii sportivi, viitori campioni la Taekwon-do, vor concura şi vor face spectacol în cadrul evenimentului, ţintind la cele mai înalte poziţii în clasamentul general.

Ceremonia de deschidere oficială a Cupei Europei este programată sâmbată, 27 octombrie, de la ora 18:30, în Sala Transilvania.

Dublul eveniment este organizat de PUMA Club Sibiu, sub egida Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi a Federaţiei Europene de Taekwon-do ITF. Proiectul este cofinanţat de Primăria Municipiului Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu.

Laura Popa

PR & Marketing FRTKD

Print Friendly, PDF & Email

Fără răspunsuri la "Cupa Europei aduce cei mai buni luptători de Taekwon-do la Sala Transilvania din Sibiu"


    Dorești să spui ceva?

    Se acceptă puțin HTML