Federatia Romana de Taekwon-do ITF, inclusa in programul de promovare a brandului de tara al Romaniei

Vineri, 6 noiembrie 2015, a fost o zi speciala, o zi in care Federatia Romana de Taekwon-do ITF si Autoritatea Nationala pentru Turism au semnat un protocol de colaborare pe durata unui an de zile in vederea promovarii brandul de tara al Romaniei pe plan intern si international. La intalnirea desfasurata la Bucuresti, au luat parte din partea Federatiei Romane de Taekwon-do ITF presedintele Cosmin Oprescu si vicepresedintele Ciprian Banea.

„Este o mare onoare pentru noi să încheiem acest parteneriat strategic. Având în vedere performanţele Taekwon-do-ului românesc şi faptul că lotul naţional al Federaţiei noastre este apreciat în acest domeniu în afara graniţelor ţări, în cadrul competiţiilor internaţionale la care am luat parte până în prezent, dorim să aducem o contribuţie semnificativă la promovarea imaginii României în lume”, a declarat cu entuziasm Cosmin Oprescu, preşedintele Federaţiei Română de Taekwon-do ITF.

Acest parteneriat, prin intermediul căruia lotul naţional de Taekwon-do ITF al României va deveni un adevărat ambasador al ţării noastre în Europa şi în lume,  va fi benefic ambelor părţi ca şi imagine, urmand ca Federaţia să folosească brandul de ţară în condiţiile legii şi parteneriatului semnat de către părţi. 

Prin acest parteneriat se doreşte creşterea turismului în România, atragerea unui numar cât mai mare de sportivi şi susţinători ai acestora în ţara noastră, avand în vedere şi organizarea de catre Federaţie a Cupei Europei la Cluj Napoca în perioada 24-26 iunie 2016, la care vor participa cu siguranţă mulţi sportivi din Europa şi nu numai.

 

Laura Popa

Print Friendly, PDF & Email

Fără răspunsuri la "Federatia Romana de Taekwon-do ITF, inclusa in programul de promovare a brandului de tara al Romaniei"